close

Contact rapid

Ai intrebari? Vrei sa vezi si sa testezi una din masinile aflate in parcul auto? Ia legatura cu noi!

Finantare

Autoturisme noi si rulate in leasing si cu credit bancar

Finantare masini noi si rulate

Achizitionarea unu autorurism nu este doar despre confort, ci si despre siguranta. Tocmai de aceea toate masinile vandute de Drive Line din Brasov, atat masinile noi cat si masinile rulate, sunt inspectate si verificate atat din punct de vedere functional cat si din punct de vedere estetic. Te asteptam sa te convingi si sa testezi autoturismul dorit.

Esti in cautarea unui autoturism nou sau rulat?

Avem autoturisme de vanzare, atat noi cat si rulate si, totodata, venim cu solutii de finantare potrivite fiecarei situatii si oferte de leasing care sa usureze achizitia masinii dorite. Toate solutiile de achizitionare autoturisme noi si rulate in leasing sunt personalizate si adaptate nevoilor individuale ale clientilor nostri.

Cu cine colaboram?

Colaboram cu cele mai multe societati de leasing sau finantare: Porsche Leasing, Porsche Credit (MOBIFINANCE), Idea Leasing, Impuls leasing, BT Leasing, OTP Leasing, Cetelem, BRD Finance, Unicredit, Banca Taransilvania etc.

Ce ne recomanda?

Impreuna, gasim cea mai buna metoda de finantare si masina ideala, noua sau rulata, pentru fiecare client in parte.  Experienta, intelegerea nevoilor clientilor nostri, pasiunea pentru autoturisme si consultanta de calitate sunt doar cateva dintre atuurile noastre.

Avem masini noi si rulate de vanzare.  Hai sa gasim masina potrivita pentru tine si nevoile tale!

 

Contact Icon
whatsapp Driveline
Facebook Driveline
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.