close

Contact rapid

Ai intrebari? Vrei sa vezi si sa testezi una din masinile aflate in parcul auto? Ia legatura cu noi!

Companie

Din 2013 si pana in prezent toate resursele noastre au fost concentrate in domeniul auto, in importul si vanzarea de autoturisme second hand care sa corespunda necesitatilor si bugetelor clientilor nostri. Clientii multumiti sunt cea mai importanta parghie de marketing pe care o folosim, respectul castigat datorandu-se serviciilor premium pe care le oferim.

Drive Line

Devotament

Suntem devotati scopului de a-ti oferi o masina buna, in conditii tehnice excelente si care sa iti fie un tovaras de drum sigur.

Drive Line

Loialitate

Cei mai multi dintre clienti ne-au devenit si prieteni. Suntem aici oricand doresc sa faca o schimbare a autoturismului cu oferte de nerefuzat.

Drive Line

Incredere

Transparenta si corectitudinea cu care ne intampinam fiecare client in parte ne-au adus colaborari lungi si fructuase de ambele parti.

Drive Line

Integritate

Relatia pe care o avem atat cu clientii cat si cu furnizorii de autoturisme rulate se bazeaza pe respect reciproc si valori morale solide.

Drive Line

Portofoliu variat

Te asteptam in showroom-ul nostru din Brasov pentru a vedea cu ochii tai varietatea de autoturisme si marci din care poti alege.

Drive Line

Pasiune pentru masini

In spatele deciziei de a deveni dealer auto a stat mereu pasiunea pentru masini, pentru cai putere si motoare.

Te asteptam in showroomul nostru auto din Brasov pentru a identifica masina dorita, indiferent daca aceasta se afla in stoc sau la un furnizor extern. Suntem dedicati misiunii de a gasi autoturismul potrivit pentru fiecare, indiferent de specificatii: marca, model, an de fabricatie, culoare, cai putere, transmisie, tractiune, alimentare si alte dotari.

Contact Icon
whatsapp Driveline
Facebook Driveline
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.